Videon på Glenn Strömberg som får hela Sverige att skratta – visar varför han är allas favorit under EM

Glenn Strömberg gör succé under EM.
Nu sprids ett klipp på sociala medier – som verkligen visar varför han är så omtyckt.
Och det är verkligen omöjligt att inte ryckas med.

Alla fotbollsälskare hade höga förväntningar på årets åttondelsfinaler i EM – och hittills har ingen blivit besviken. Många var överens om att den underhållning vi bjöds på under måndagen var bland det bästa någonsin när det kommer till spänning, då Spanien vann med hela 5-3 mot Kroatien, och Frankrike åkte ut mot Schweiz.

Succé under EM

Men redan innan det hade vi bjudits på turneringens hittills största match i form av Portugal mot Belgien. De båda giganterna stod kanske inte för sin allra bästa fotboll, men det var ändå en jämn historia där Portugal bara var en stolpträff ifrån att kvittera i slutskedet. Men Belgien höll undan och vann, och tog sig således vidare till kvartsfinal.

210216 Glenn Strömberg poserar för ett porträtt den 16 februari 2021 i Stockholm. Foto: Adam Wrafter / BILDBYRÅN

Men om det gick att ifrågasätta kvalitén på matchen så kunde man åtminstone glädja sig åt det som hände från kommentatorshåll. Glenn Strömberg har länge varit en folkkär expertkommentator, och den här sommaren har verkligen inte varit något undantag. Strömberg har hyllats enormt för sina insatser under matcherna, och hans numera klassiska skrik som uppstår vid farliga situationer är en ständig klassiker.

Otroliga videon

Glenn Strömberg har varit i sitt esse under Sveriges matcher, men även under matchen mellan Belgien och Portugal så hördes hans skrik vid flera tillfällen. En Twitter-användare har klippt ihop flera vrål från matchen – och klippet har fått enorm spridning på sociala medier.

”Det här är Glenn Strömbergs värld och vi bara lever i den”‚ skriver användaren.

210216 Glenn Strömberg poserar för ett porträtt den 16 februari 2021 i Stockholm. Foto: Adam Wrafter / BILDBYRÅN

I kommentarsfältet väller hyllningarna till Strömberg in.

”Låt han kommentera varenda jävla återseende match av EM, haha älskar honom!!”, skriver en användare.

”Tänk Strömberg kommentera hockey. Hade varit 60 minuter bara skrik”, skriver en annan.

”Han är helt fantastisk! När jag satt och kollade en fight på 4:an häromkvällen var det Strömbergs skrik och inlevelse jag saknade mest”, skriver en tredje.

Vad tycker du om Glenn Strömberg som expertkommentator? Dela och berätta vad du tycker!

https://twitter.com/antonj85/status/1409253697771782145?s=20

LÄS MER: Här dyker ”Jürgen Klopp” upp bland engelska fansen – och lurar hela fotbollsvärlden med en öl i handen(!)

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!