Här träffas Armand Duplantis och Zlatan Ibrahimovic i Milano – nya bilderna på svenska superstjärnorna

Man är inte van att se två så stora svenska stjärnor tillsammans.
Under söndagkvällen hälsade Armand Duplantis på Zlatan Ibrahimovic på jobbet, inför derbyt mellan Inter och Milan.
Giganterna syntes ihop på nya bilder på AC Milans Instagram-konto.

Den ene är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna som vunnit Guldbollen hela tolv gånger och gjort 62 mål för landslaget, vilket är flest någonsin. Den andre en överlägsen OS-guldmedaljör som slagit världsrekordet gång på gång inom sin gren. I söndags fick Zlatan Ibrahimovic, 42, finbesök på jobbet när Armand Duplantis, 24, kom och hälsa på sin landsman.

Stjärnmöte på arenan

Det var inför derbyt mellan Inter och Milan – en match som bortalaget till slut vann med 2-1 efter ett sent avgörande mål – som stavhopparen Duplantis dök upp på arenan i Milano tillsammans med sin flickvän Desiré Inglander, 23, och den norska häcklöparen Karsten Warholm, 28.

På sociala medier syns ”Mondo” hälsa på i AC Milans klubbshop inför matchen och där fick han, Desiré och Karsten varsin rödsvart tröja. Duplantis har tidigare berättat om sina sympatier för just Milan.

– Jag är så taggad på matchen i kväll. Nu kör vi, sa han på AC Milans Instagram inför kampen.

Bilderna på världsstjärnorna

Innan matchen skulle börja publicerade AC Milan även bilder och ett videoklipp på när Duplantis fick träffa en av sina stora förebilder, Zlatan Ibrahimovic, på San Siro. Den sistnämnde har numera en roll som rådgivare åt klubbledningen och han är allt som oftast på plats för att se sitt Milan spela.

På de nya bilderna syns Zlatan och ”Mondo” skaka hand, prata, skratta och även kramas. Det måste ha varit ett mäktigt möte, särskilt för den 18 år yngre svensk-amerikanen som länge sett upp till den forne landslagsanfallaren.

Wow, snacka om härligt svenskmöte ute på de stora arenorna i Europa. Kul att se Armand Duplantis och Zlatan Ibrahimovic ihop – två världsidrottare från två olika generationer.

Vem tycker du är störst? Skriv gärna en kommentar här på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev