Ebba Andersson avslöjar sitt stora kärleksbeslut med pojkvännen Gustaf Berglund: ”Nu slipper han det”

Hon är en av svensk skidsports allra största stjärnor.
Och Ebba Andersson har hittat kärleken i Gustaf Berglund.
Nu avslöjas parets nya beslut för att ta relationen till en annan nivå.

För tre år sedan fann Ebba Andersson och landslagskollegan Gustaf Berglund varandra. De har sedan dess varit tillsammans i flera år och kan nu avslöja ett stort glädjebesked.

Ebbas stora beslut

Mitt under försäsongen har Ebba och Gustaf hittat rätt och efter sex månaders väntan har de nu slagit till. Och köpt ett alldeles eget hus i Östersund.

LÄS MER: Frida Karlsson slår tillbaka mot allt som sagts om henne – nu ryter hon ifrån ordentligt: ”Går över gränsen”

Andersson beskriver känslan som ”äntligen” efter att paret letat i ett halvår efter drömhuset.
– Men så kom det ett hus som passade oss. Och då slog vi till!, berättar Ebba för Expressen och öppnar upp om hur annorlunda livet blir som husägare.
– Lite mer struktur i vardagen. Och att Gustaf slipper bo i en resväska. Nu kan han få en egen garderob, säger hon med ett skratt.

Gustafs egna ord

Till slut kunde skidparet komma överens och efter att ha kompromissat så togs beslutet. Nu väntar en helt ny nivå i deras relation.
– Jag är jättetaggad på att flytta in. Det kommer bli superkul. Jag och Ebba har varit tillsammans i snart tre år och det har varit väldigt mycket resväska. Jag ser fram emot att kunna ha alla grejer på ett ställe. Det kommer bli så skönt, säger Gustaf Berglund till kvällstidningen.

LÄS MER: Stina Nilssons dundersuccé i det allra första loppet i den nya sporten – helt överlägsen i debuten: ”Så himla nöjd”

Framförallt ser han fram emot att få ta hand om en trädgård.
– Jag skulle beskriva mig själv som en kille som gillar att pyssla i trädgården. Jag har kört lite röjsåg genom åren och ansvarat för gräsmattan hos mamma och pappa. Inte för att vara kaxig, men jag tror att jag är bättre än Ebba på att ta hand om en trädgård, säger Berglund med ett skratt.

Visst är Ebba Andersson och Gustaf Berglund fina ihop? Dela artikeln och säg din åsikt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev