Peter Forsberg erkänner nu vad han tycker om Niklas Wikegård

De är två av svensk hockeys största profiler.
Vanligtvis är det Niklas Wikegård som får tycka till.
Men nu säger Peter Forsberg precis vad han tycker om den förre tv-experten.

Båda två är sannerligen två riktiga profiler inom svensk hockey. Peter Forsberg som en av vårt lands allra främsta hockeyspelare genom tiderna och Niklas Wikegård som en av våra mest frispråkiga tv-experter.

Foppas nya jobb

Sedan några år tillbaka har ”Foppa” också gått och blivit tv-expert. Han har dessutom hyllats för sina insatser och är just nu högaktuell med Viaplay Hockeys nya satsning ”Godmorgon NHL”.

LÄS MER: Peter Forsbergs hjärtgripande ord om sina egna barn – öppnar nu upp om tuffa avskedet: ”Var inte ledsna”

Där han har återförenats med Wikegård igen, se videon här nedanför. Den mångårige hockeyexperten har nyligen lämnat tv-rutan för att återvända till sportens tjänst igen och en sportchefsroll hos Djurgården.

Ord om Wikegård

Redan 2018 så hyllade Wikegård en viss Peter Forsberg för sin insats som tv-expert.
”Peter Forsberg är så bra i studion. 100% sig själv, pratar från hjärtat. Mycket handlar om ambition & attityd”, skrev Niklas på Twitter, numera X.

LÄS MER: Roger Rönnberg avslöjar varför han lämnar Frölunda: ”Därför att…”

Nu får Foppa möjligheten att säga precis vad han tycker om Niklas Wikegård, se videon här nedanför.
– Jag har mest sett lite rubriker (om dig). Men jag tycker att du har ett fruktansvärt engagemang. Jag tycker också att du såg, inte bara på isen med spelsystem, utan runt omkring när du har klagat på tränare med händerna i byxfickorna. Jag har lite samma tänk om Niklas när det kommer till lag, att man måste ha lite vilja och lite jävlar anamma. Kriga på lite, visa hjärta och inte tro att man kan vinna hockeymatcher genom att spela runt lite, säger Forsberg i morgonprogrammet.
– Så, jag kan inte säga att vi har olik syn på hockey. Men du vågar sticka ut hela tiden och vågar säga saker, det skulle inte jag våga dag ut och dag in.

Niklas Wikegård känner mycket igen sig i Peter Forsbergs syn på hockey.
– Jag tror att vi är samma andas barn. Man tävlar för att vinna och alla saker räknas, för att vinna så måste man göra allting rätt. Jag hatar det icke-engagerande, när man kommer till match så är det match och man är beredd att göra allt för att vinna. Jag tror att Peter tog sig jävligt långt med det och det hade jag själv också velat göra, säger Niklas i tv-programmet.

Vad tycker du egentligen om Niklas Wikegård? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se videon: