Zlatan Ibrahimovic hånas av John Terry efter kaxiga orden

Zlatan Ibrahimovic är van vid att säga vad han tycker och tänker om allt möjligt.
Nu får svensken smaka på sin egen medicin.

Han har nämligen blivit hånad av en gammal rival, den engelske mittbacken John Terry, genom en riktigt dräpande kommentar på Instagram.

Den som inte bott under en sten de senaste två decennierna vet att Zlatan Ibrahimovic, 43, har spelat i några av världens bästa fotbollsklubbar. Efter att ha slagit igenom i Malmö FF flyttade han till Ajax och sedan vidare till Italien. Där representerade han Juventus, Inter och Milan under sin karriär. Zlatan har även spelat i Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United och LA Galaxy.

Zlatans utspel om Chelsea

Det är ingen hemlighet att en ung Zlatan hade möjlighet att representera en annan engelsk klubb också. Den legendariske Arsenal-tränaren Arsène Wenger bjöd in honom till klubben och Zlatan poserade till och med i Arsenals tröja, men flytten blev aldrig av. Det hela föll på att Zlatan inte uppskattade att Wenger ville ha honom på provspel i två veckor.

– Arsène Wenger bad mig att ha ett provspel med Arsenal när jag var 17 år. Jag tackade nej. Zlatan gör inte auditions, ska svensken ha sagt.

En annan engelsk klubb som Zlatan påstår sig ha nobbat tidigare under karriären är Chelsea. Den senaste tiden har ett gammalt Zlatan-citat blivit viralt på sociala medier – där sågar han klubben som, enligt honom, inte var en tillräckligt stor klubb för honom.

LÄS MER: Maximilian Ibrahimovic dribblar upp Zlatan Ibrahimovic på läktaren

Chelsea kunde inte värva mig. Jag har fler troféer än Chelsea. Det borde vara jag som värvade dem”, ska Zlatan ha sagt.

Hånar Zlatan med dräpande kommentar

En som inte uppskattade den forne skyttekungens kaxiga utspel var Chelsea-legendaren John Terry, 43, som med sina 717 matcher för London-laget är den som spelat mest i klubbens historia.

Han tog tillfället i akt att håna sin gamle rival – de har mötts ett par gånger genom åren både i klubblags- och landslagssammanhang – på Instagram. Terry insinuerar att Zlatan helt enkelt inte vågade gå till Chelsea för att de redan hade en världsstjärna i anfallet på den tiden, nämligen Didier Drogba (164 mål för klubben).

Han ville inte sitta på bänken”, skriver John Terry och taggar kompisen Drogba.

Man kan väl säga att Terry fick sig en hel del kommentarer från folk som tyckte att hans svar var helt klockrent och sant.

Zlatan var en förbannelse, det var därför han aldrig vann Champions League”, kommer en person.
Kul att vi vann Premier League samma säsong som han kom till Manchester United”, skriver en annan.
”Hur många gånger har Zlatan vunnit Champions League?”, frågar sig någon.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic avslöjar vem han helst hade velat spela med

Haha, det här kan han nog ändå bjuda på, den gode Zlatan Ibrahimovic. Det var ju faktiskt ganska roligt sagt av Chelsea-backen John Terry. Håller ni inte med?

Kommentera gärna på Sportbibelns Facebook-sida. Gilla-markera och dela artikeln om du vill se mer liknande innehåll.