Stina Nilsson visar upp sina juliga örhängen i ny bild

Kan man börja fira jul redan i oktober?
Många skulle nog svara nej på den frågan – men Stina Nilsson är av en annan uppfattning.

Riktigt julig stämning ute”, skriver hon på Instagram och visar upp en spännande accessoar.

Hon har gått från att vara en extremt framgångsrik längdskidåkare till att bli en entusiastisk skidskytt. Nu har Stina Nilsson, 31, bytt bana i livet igen. Numera satsar hon på långlopp och det ser onekligen ut som att det kan bli en kul säsong för henne. Hon vann nämligen Klarälvsloppet direkt i sin långloppspremiär på rullskidor.

Brinner passionerat för julen

Det är inte bara nytändningen i skidspåren som gör Stina glad just nu. Oktober är här! Det är en lycklig tid på året för Malung-tjejen. Då börjar nämligen julen enligt henne. Många skakar säkert på huvudet åt hennes beteende eller suckar djupt för att hon snabbspolar sig fram till december. Men för Stina är julen årets höjdpunkt och hon vill fira den så länge det går.

– Jag har börjat julpynta min lägenhet. Jag börjar i oktober, för när tävlingarna drar i gång då får jag inte njuta av min lägenhet. Så jag maxar i oktober och november, sa hon i P4 Extra redan 2019.

– Det finns crazy cat ladies och det finns crazy christmas ladies, jag är det sistnämnda. Jag gick ut väldigt hårt i år och pyntade sönder min lägenhet. Det blev för mycket, så jag tog ner det. Så jag har redan hunnit pynta och backa tillbaka, fortsatte hon.

LÄS MER: Stina Nilssons dåliga pappaskämt bådar gott inför säsongen

Visar upp detaljen

I år är inget undantag. På Instagram visar hon upp någonting som verkligen är talande för vem hon är. En spännande detalj som avslöjar hennes brinnande passion för julen.

”Riktigt julig stämning ute, så idag åker minsann (emoji föreställande julgran) på”, skriver hon och hänvisar till en inzoomad bild föreställande ett örhänge som är format som en julgran.

Ja, det är uppenbart att Stina älskar julens högtid. Det går inte att stoppa henne från att börja fira redan nu. Det är helt enkelt den hon är. Hon går verkligen mot strömmen i den här känsliga frågan om när det egentligen är okej att börja fira jul.

LÄS MER: Mona Brorsson avslöjar nu sanningen om Stina Nilsson i skidskytte

God jul säger vi då till dig, Stina. Hoppas du får en lugn och fin högtidsstund med nära och kära.

Vi vill också önska dig lycka till med den nya säsongen med din långloppssatsning.

 

Läs mer om...