Ikonens nya krav på United – och Zlatan Ibrahimovic

Romelu Lukaku har gått in i en formsvacka. Det gör att klubben nu är i stor nöd av att få in en viss Zlatan Ibrahimovic, menar Jamie Carragher i en intervju med Viasat enligt Manchester Evening News.

Romelu Lukaku hade stora förväntningar på sig när han anslöt till Manchester United i somras. Inledningen på United-karriären blev en stor succé och belgaren stod för totalt 11 mål i samtliga turneringar. Men på de senaste sex matcherna har Lukaku gått mållös av planen.

Det gör att United behöver Zlatan Ibrahimovic snarast, menar Jamie Carragher.

”De behöver honom nu”

Liverpool-profilen konstaterar att det absolut bästa för ”Red Devils” hade varit om Zlatan kunde vara tillbaka på planen så snart som möjligt, ja kanske redan till helgens stormöte med Chelsea
– Lukaku har spelat flera matcher utan att göra mål så United behöver nog Zlatan nu, nu på direkten, säger Carragher till Viasat enligt Manchester Evening News.

Carragher, som nu också jobbar som expert för svenska Viasat passar även på att hylla svensken, som inom en snar framtid är tillbaka på fotbollsplanen.
– Han är en fantastisk spelare, en riktig karaktär. Jag tror att vi alla älskar att ha Zlatan i Premier League, hela ligan vill ha honom tillbaka från skadan. Om han är frisk så kommer han att hitta en väg tillbaka in i startelvan. Han är så pass bra och han har en stor personlighet, säger Carragher till Viasat enligt Manchester Evening News.